Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley Cyrus

Miley Cyrus

Amerikai énekes-színésznő és dalszerző

Miley amerikában,Teneessee fővárosának,Nesville külvárosában Franklin-ben született 1992.November 23.-án  Destiny Hope Cyrus néven.magyarul ez annyit jelent:Sors Remény Cyrus.Azért adták neki ezt a nevet,mert a szülei tudták,hogy a születendő gyerekük még sokra fogja vinni,és ezzel szerettek volna erőt adni az embereknek.Csakhogy Miley kiskorában nagyon mosolygós gyerek volt,ezért azt a becenevet adták neki,hogy Smiley,ez a név viszont hamar Miley-ra rövidült,és 2008-ban Miley Ray Cyrus-ra változtatta a nevét hivatalosan is.

miley_cyrus14.jpg

Miley apja a híres country sztár,Magyarországon nem olyan ismert Billy Ray Cyrus.Születési nevén William Joseph Cyrus.

miley-cyrus_dot_com-family003-masolata.jpg

Billy és Miley

Billy a Doc,Magyarországon Doki című sorozattal lett híres színész,és házasságon kívül született gyereke Christopher Cody Cyrus.Billy először próbálta tagadni,hogy övé lenne a gyerek,mert a felesége éppen akkor volt terhes Miley-val,de egy vizsgálat bebizonyította,hogy Ő a gyerek apja.

Miley anyja Leticia Finley néven született,de amikor Miley,Ő is megváltoztatta a nevét Tish Cyrusra.

Tish producer,de nem annyira híres,talán a lánya és a férje miatt kapott nagyobb hírnevet.Producerkedett pl.:Miley 2006-os Best Of Both Worlds Tour-ja során,és a The Last Song filmbe is,amelyben Miley volt a főszereplő,és Nicholas Splaks könyvből íródott.

Noah Cyrus

Miley legfiatalabb testvére Noah Lindsley Cyrus.2000.január 8.-án született.Szerepelt már több filmben is kisebb szerepekben,a Hannah Montana-ban is visszatérő vendég volt,és apja Doki című sorozatában is szerepelt 6 epizódjában.2009-ben Frankie Jonas-szal szinkronizálták a Ponyo című mesefilmet.Közben a legjobb barátnőjével,Emily Grace Reaves-szel a The Noie And Ems Show-t csinálták a YouTube-on.

47.jpg

Braison Cyrus

Miley 2.legkisebb testvére Braison Cyrus,aki két évvel fiatalabb Miley-nál.Ő is szerepelt a Hannah Montana-ban,de igazából csak Miley miatt és híres apja miatt ismert.

braison2.jpg

Christopher Cody Cyrus

Miley-tól pár hónappal idősebb,Billy Ray eltitkolt fia.Házasságon kívül született gyerek,anyjával,egy PINCÉRNŐVEL él most Texas államban.Ő is feltűnt már a Hannah Montana-ban kisebb szerepekben,Billy Ray Cyrus eltitkolt gyerekeként lett híres már gyerekként

Trace Cyrus

Miley örökbefogadott testvére Trace Cyrus,a Metro Station banda egyik tagja.Miley-tól pár évvel idősebb,igazi rockker,Miley-val is énekelt már duettet,most Brenda Song-gal jár,és házasságra készülnek.Volt akik azt mondták,hogy Brenda Song terhes Trace-től,de ez nem igaz.

tr2.jpg

Brandi Cyrus

Brandi Cyrus Miley legidősebb tetvére,aki szintén örökbe fogadott gyerek,de Miley a saját testvéreként tekinti,nagyon jóban vannak.Brandi nyugodt természetű és vallásos,Miley-val nagyon jól megértik egymást.Egy ideig Hannah Montana gitárosa volt,a Hannah Montana-ban is láthattuk már.

Emily Grace Reaves

Noah Cyrus legjobb barátnője(unokatesója).

Noah vele csinálja a Noie And Ems Show-t a YouTube-on.Emily állatbarát,a Melissa című film-mel lett ismert,és azzal,hogy a Cyrus család egyik"tagja".A Hannah Montana The Movie-ban is szerepelt.Emily beceneve,Ems.10 éves.

asd.jpg

Visszatérve Miley-ra:

csillagjegy:Nyilas

Szemszín:kék

hajszín:barna

származás:amerikai

partner:Liam Hemsworth

Híres filmjei:The Last Song

Hannah Montana

Nagy Hal

Best Of Both World Tour koncertfilm

Doki

Lauging Out Loud(LOL)

Sooo Undercover

és lehet,hogy lesz The Last Song 2.

Albumok:Can't Be Tamed

The Last Song Soundtrack

The Time Of Our Life

 

Videóklippek:

Start All Over

7 Things

Fly On The Wall

 I Thought I Lost You

 The Climb

Hoedown Throwdown

When I Look At You

Party In The USA

Can't Be Tamed

 Who Owns My Heart

y940q9elb3fve9b4.jpg

2.jpg

1.jpg

1.jpg

miley-cyrus-and-liam-hemsworth-shirtless-and-muddy.jpg

116532_miley-cyrus-and-liam-hemsworth-on-meeting-the-parents-and-moving-out.jpg

6.jpg

5.jpg

7.jpg

13.jpg

2.jpg

33739i.jpg

33745i.jpg

45025i.jpg